articlebanner

Få bort currylukt

Hur du tar bort lukt av curry med ozon

Curry luktar gott – det tycker de flesta när det är dags att äta. Men det är inte lika roligt när lukten sitter kvar och det luktar curry permanent i huset. Det kan faktiskt hända, om du lagar mycket mat med curry. Currylukten sätter sig fast i köket och även andra rum kan bli ”smittade” av lukten. 
Du kanske har hyrt ut lägenheten i andra hand och hyresgästerna har varit lite för förtjusta i att laga curry? Eller hittat en lägenhet du vill flytta in i, men de tidigare hyresgästerna har lämnat kvar currylukten? Eller så kanske du själv har lagat mycket curry – och nu är det dags för flyttbesiktning?
I alla dessa fall kan en ozonsanering effektivt ta hand om problemet. Ozongasen binder upp och neutraliserar lukten av curry, så att köket och resten av bostaden blir luktfria igen.
Man får även tänka på att tyg och madrasser och liknande suger åt sig lukter som curry, så se till att ozonet kommer åt bra och kan tränga igenom textilierna. Madrasser och kuddar sätts med fördel på högkant och alla skåp bör öppnas. 
Ozonet är inte farligt för maten du har hemma. Det är faktiskt så att mycket mat redan ozonsanerats, äpplen är t.ex. ofta ozonbehandlade. Men färska kryddor kan vissna vid ozonsanering, liksom alla växter, så plocka gärna undan dessa.

Om du har frågor om hur du bäst får bort currylukt eller andra lukter med ozon, kontakta OzonStockholms experter:

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
OS-5000
5.000mg/h
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m² LÄS MER
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att komma hit enklast. Vi har den högra dörren med flaggan vid slutet av parkeringen du kommer till. (För mera information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!