Ozonbehandling bil bästa sättet att ta bort mögel, röklukt i bil och andra dåliga dofter i bilen.

Ta bort dålig lukt i bilen

Ozonbehandling bil bästa sättet att ta bort mögel, röklukt i bil och andra dåliga dofter i bilen.

Ta bort dålig och unken lukt i bilen

Oavsett om du är fordonsfrälst eller mer måttligt intresserad och mest använder bilen för att ta dig till och från jobbet är det trevligt om bilen luktar okej. Nu är det dessvärre ganska vanligt att bilar som har några år på nacken luktar en del. Barnen kan ha spillt mjölk, läsk eller något annat i baksätet. Kanske har du glömt lunchlådan i handskfacket en varmsommardag? Eller så rökte den tidigare ägaren som en borstbindare. Eftersom en bilkupé är ett litet och begränsat utrymme bli dålig lukt i regel väldigt koncentrerad och intensiv. Dessutom sätter sig luktpartiklar och mögelsporer sig i regel på allt som finns i bilen. Om du glömt en påse pommes frittes under framsätet som sedan legat och gosat till sig kommer lukten att sprida sig och fastna överallt i bilen. Inte minst i klädsel, panel och mattor. Har lukten väl kommit in i bilen luktar det med andra ord rejält och det är ofta knepigt att bli av med dålig lukt med mindre än att byta ut all klädsel och större delen av den övriga inredningen.

Sanera bilen med ozon

Oavsett vad som orsakat den dåliga lukten så finns goda möjligheter att bli av med eländet. Hos oss kan du hyra luftrenare med ozon - ett effektivt att sanera bilen och bli av med dålig lukt, mögel och andra odörer. Just eftersom en bilkupé utgör ett så begränsat utrymme är chanserna goda att en ozonbehandling hjälper dig att av med den dåliga lukten relativt snabbt. Allt du behöver göra är att placera ozonaggregat i bilen och ställa in timern. När behandlingen pågår blåser luftrenaren /saneringsmaskinen ut ozon, ozonet oxiderar och spjälkar sedan upp de organiska partiklar som orsakat den dåliga lukten. Samma sak gäller de mögelsporer och bakterier som ofta uppstår i trånga utrymmen och skrymslen.

För mera information om hur du tar tar bort lukter i bil med ozongenerator. Samt personlig information om hur du i detalj tar bort dålig rök i din specifika bil. Ring ozonstockholm på
08-400 127 34

chat banner