articlebanner

Hund lukt och bakterier

Hur du tar bort lukt av hund med ozongenerator.

Ett hem med hund måste städas oftare än ett hem utan hund. Med en ozongenerator kan du ta bort doften av hund samt sanera och döda alla bakterier som hunden kan ta med sig hem.

Fido älskar att rulla i allt möjligt när vi är på promenad. Det är bara sån han är helt enkelt. Och är man en hund- så varför inte? Men, när man bor kollektivt och samsas med ett gäng andra så kanske det kan bli något mindre trevligt. Luften påverkas av blöta bad- textilier som tar åt sig lukter, andedräkter, kroppssvett som hos oss människor och det tuffaste- vissa hundar rullar sig i bajs. I bara ett gram bajs- innehåller 1 miljon bakterier! Så det kan man råda bot på. Därför ett hem med hund måste städas oftare än ett hem utan hund. De drar även in grus, gräs och jord.

Hur tar man bort hundlukt?

1. Man rensar hundar från området- och stänger det helt (del av helg t.ex.)

2. Starta ozongeneratorn och kör den i flera kontinuerliga timmar från 2- 8 tim som starkast, då eliminerar den direkt källan. Allt från virusar eller bakterier eller djururin som luktar illa. ( ibland kan ett fönster stå på glänt- för att låta en frisk luftkälla cirkulera tillsammans med generatorn).

3. Sen när tiden är klar- och generatorn fått stå stilla i 1 timme- vädras det ut 1 timme till. Ozonet är då borta.( I varje rum skall man ozonera. Om hundarna bor i en öppen planlösning.)

4. Om hundlukterna inte helt eliminerats gör om samma procedur för att säkerställa att lukterna är helt borta. Eftersom hundar är på dessa områden konsekvent kan du behöva upprepa processen då och då om du märker en lukt som kan vara extra stark.

Hundar luktar alltid lite speciellt direkt efter ett bad- som sen försvinner.  Men med just pälsvård så luktar de inte “hund” på samma sätt. Man kan även tvätta textilier i 60 grader och även lägga ut dynor som är svårtvättade i ett rum med ozon- så rengör man dem på djupet också. Ozon tar bort allergener, eliminerar även bakterier och virus och kvalster till viss del. Då får man mer sund och frisk luft både till djur och personal!

För mera information om hur du tar bort lukter från hund med ozongenerator. Samt personlig information om hur du i detalj sanerar baserad på ditt boendes typ, din hund och dina problem. Ring ozonstockholm på

08-400 127 34

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
OS-5000
5.000mg/h
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m² LÄS MER
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att komma hit enklast. Vi har den högra dörren med flaggan vid slutet av parkeringen du kommer till. (För mera information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!