articlebanner

Ta bort lukt i husvagn eller husbil

Luktar din husvagn eller husbil? Ta bort lukten med ozonsanering!

Vår minsta ozongenerator är byggd för att ta bort dålig lukt eller mögeldoft i små utrymmen, som t.ex. din husbil eller husvagn. Det kan behövas när olyckan varit framme och något spillts ut. Eller när husbilen/husvagnen ska användas igen efter vinteruppställning och luktar skumt och tråkigt. Eventuellt har mögelsporer bildats och du har kanske gjort allt du kan för att rengöra utrymmet – men det luktar ändå inte bra. Då är det dags att göra en ozonbehandling!
 
Det är svårt att hålla rent i husbilen/husvagnen. Lukt sätter sig i textilier, dynor och inredning och det är trångt att städa. Kanske kräftlukten satt sig dynorna? Det kanske låg skämd mat i kylskåpet, för att kylskåpet inte var kallt nog? Kanske en dusch som använts mycket? Allt detta tillsammans kan göra att mögelsporer och dålig lukt dyker upp. Man ska inte riskera hälsan och utsätta sin kropp för mögelsporer i onödan. Och vem kan njuta av semestern när det luktar?
 
Du ställer maskinen högt, så ozonet sprids bättre, sen kan du starta maskinen när du går ut på ett ärende några timmar. Du kommer hem, vädrar ut – vips är din husbil/husvagn luktfri igen! Men det är viktigt att temperaturen inte är för hög eller låg. Optimalt är ca 20 grader inomhus, så tänk på att inte göra behandlingen när solen står och gassar på bilen/husvagnen. Många som misslyckats med sin behandling har helt enkelt gjort fel!

Vi vill förstås att du ska bli nöjd. Därför får du bästa möjliga stöd och råd av oss på OzonStockholm. Välkommen att ringa oss för personlig kostnadsfri support eller kom och besök oss på kontoret i Bagarmossen. Ring oss på:

dots dots
machine_image1
OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Avancerade funktioner
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Reglerbar effekt
checkicon Intervallkörning
Se fullständig specifikation
machine_image2
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Vår bästsäljare
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
machine_image3
OS-5000
5 000mg/h
1395 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 60 m² LÄS MER
checkicon Lägst pris
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Andra artiklar om ozonrening i kategorierna: Rengöring, Fordon, Mögel

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att enklast komma hit – där finns en parkeringsplats som ligger nära vår huvudingång. Vi har en blåvit flagga utanför dörren som du ser från parkeringen. (För mer information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet må-fre kl. 9-17, välkommen! 

 

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
Från 1395 kr!
Payment failed

Sorry but your payment has failed. Please try again if still problem call us to solve it for you:
08-400 127 34
Or use our contact form at the bottom of page to mail us.

Luk