articlebanner

Ta bort lukt i husvagn eller husbil

Luktar din husvagn eller husbil? Ta bort lukten med ozonsanering!

Vårt mindre ozonaggregat är byggd för att ta bort dålig luft eller mögeldoft i små utrymmen, som t.ex. din husbil eller husvagn. Det kan behövas när olyckan varit framme och något spillts ut. Eller när husbilen /husvagnen ska användas igen efter vinteruppställning och luktar skumt och tråkigt. Eventuellt har mögelsporer skapats och du har kanske gjort allt du kan för att rengöra utrymmet – men det luktar ändå inte bra. Då är det dags att göra en ozonrening!
 
Det är svårt att hålla rent i husbilen / husvagnen. Lukt sätter sig i textilier, dynor och inredning och det är trångt att städa. Kanske kräftlukten satt sig dynorna? Det kanske låg skämd mat i kylskåpet, för att kylskåpet inte var kallt nog? Kanske en dusch som använts mycket? Allt detta tillsammans kan göra att mögelsporer och dålig lukt dyker upp. Man ska inte riskera hälsan och utsätta sin kropp för mögelsporer i onödan. Och vem kan njuta av semestern när det luktar?
 
Du kan starta maskinen när du går ut på ett ärende några timmar. Du kommer hem, vädrar ut – vips är din husbil / husvagn luktfri igen!
Många som misslyckats med sin rening har helt enkelt gjort fel, eller behandlat för länge. Hör av dig till oss om det bildats svavelväte i samband med att batteriet körts ner i botten. Det finns en möjlighet att bli av med den hemska lukten, men den kräver speciell behandling eftersom ångorna är giftiga.

Vi vill förstås att du ska bli nöjd. Därför får du bästa möjliga stöd och råd för just din husbil / husvagn. Välkommen att ringa oss för personlig kostnadsfri support eller kom och besök oss på kontoret i Bagarmossen. Ring oss på:

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m² LÄS MER
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
OS-5000
5.000mg/h
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m² LÄS MER
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att komma hit enklast. Vi har den högra dörren med flaggan vid slutet av parkeringen du kommer till. (För mera information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
Från

1295 kr!