articlebanner

Ta bort lukt i husvagn eller husbil

Luktar din husvagn eller husbild? Ta bort lukten med ozonsanering!

Vårt Ozonaggregat är som byggd för att ta bort dålig luft eller mögeldoft i även små utrymmen. Om olyckan är framme, något spills ut i husvagnen eller i husbilen. Eller när husvagnen / husbilen skall börja användas efter vinteruppställning och luktar skumt och tråkigt. Eventuellt har mögelsporer skapats och du gjort allt du kan för att rengöra utrymmet? Men det ändå inte luktar bra. Gör en ozonrening!

Lukt sätter sig i textilier, dynor och inredning och det är trångt att städa. Kanske kräftlukten satte sig dynorna. Det finns skämd mat i kylskåpet, då kylskåpet inte varit kallt nog. Kanske en  dusch som används mycket? Allt detta tillsammans kan göra att mögelsporer och dålig lukt dyker upp. Man ska inte utsätta sin hälsa för mögelsporer i onödan i en husvagn. Och vem kan njuta av sin semester när det luktar?

Miljövänligt kan ni  starta maskinen då ni går ut på ett ärende och kommer hem och bara vädrar ut- och vips är din husvagn luktfri igen!

Många som misslyckats har helt enkelt gjort fel! För vi vill förstås du skall bli nöjd så att du får bästa möjliga stöd och råd för just ditt utrymme. Välkommen att ringa oss för personlig kostnadsfri support eller kom och besök oss på kontoret i Bagarrmossen. När du skall ut i naturen och friska luften med husvagnen eller husbilen. Undvik att få dålig luft med dig. Ring oss på:

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

10.000mg/h
OS4-10000
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
10.000mg/h
OS2-10000
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
5.000mg/h
OS-5000
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m²
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. För tillfället byggs det om vid våran huvudentré så du kommer komma till bakvägen som ligger bland hyreslägenheter men det går parkera vid dörren. Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!