articlebanner

Ozonbehandling

När skall du göra en ozonbehandling?

Vad kan du sanera och vad bör du tänka på? En ozonbehandling kan vara en räddning när du inte kan få bort lukter som fastnat. Lukter från t.ex. mögel, rökiga rum, impregnerings ämnen, djur eller svårdefinierad stuglukt. Och du vill verkligen få bort det, trots du har städat och vädrat så gott det går, men inget hjälper? Då är det dags att testa en ozonbehandling! Men tänk på att det skall göras säkert, så att du inte får några obehagliga överraskningar.

Hur fungerar ozon?
Ozonbehandling görs genom att man släpper ut ozonmolekyler i luften från en ozongenerator. Ozonmolekyler är aktivt syre. Aktivt syre vill “binda upp sig” mot andra molekyler och i den processen så reagerar det med lukter och neutraliserar dom. När processen är klar blir det aktiva syret vanligt syre. Vilket gör att metoden är mycket miljövänlig i jämförelse med rengöringskemikalier. Betänk att man renar dricksvatten med ozon.

Hur gör man?
Sanera ett rum i taget. Sanera inte för länge. Bättre upprepa saneringen flera gånger med vädring mellan gångerna. Om det är ditt hem kan du sanera när du är på jobbet. Var beredd på att lägga lite extra tid med att flytta runt ozongeneratorn och även flytta bort växter i huset. Men processen är enkel och smidig, i jämförelse med alternativen. Under ozonbehandlingen ska människor, djur och växter inte befinna sig i utrymmet för att ozongasen är hälsovådlig och kan skada lungorna. Lämna platsen under tiden maskinen är igång. När behandlingen är klar skall ytan vädras ut ordentligt och helst dammsuga golvet.

Vad ska man tänka på?
Ozon kan vidare oxidera (rosta) och torka ut vissa känsliga material (lista finns på vår hemsida). Så vid längre behandlingar ta objekt bestående av dessa material ut ur rummet som behandlas, för säkerhets skull. Ozonbehandling är effektivt och säkert, om det görs rätt och med rätt maskiner. Om man gör fel kan det dock uppstå skador. Man får ibland göra om proceduren, om lukten är kvar!

Varför du skall kontakta Ozon Stockholm
Vi är Sveriges ozonexperter. Vi har hjälpt tusentals kunder med framgångsrika saneringar. Vi säljer säkra ozonaggregat med hög kvalitet. Så kontakta oss för att få rätt maskiner. Ingen vill ha maskiner som går sönder eller elektronik som är farlig. Och vi säljer med “full support”. Vi svarar på alla dina frågor hur du skall sanera säkert. Och inte endast vid ditt köp utan även efteråt - bara att ringa in och fråga direkt i telefon eller mejla: www.ozonstockholm.se

Varje ozonbehandling är unik, beroende på vad som skall saneras som storleken på rummet, vad för material det finns i utrymmena o.s.v.

Vi vill försäkra oss om att din sanering skall bli så säker och effektiv som möjligt. 

Kontakta OzonStockholm idag:

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

10.000mg/h
OS4-10000
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
10.000mg/h
OS2-10000
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
5.000mg/h
OS-5000
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m²
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. För tillfället byggs det om vid våran huvudentré så du kommer komma till bakvägen som ligger bland hyreslägenheter men det går parkera vid dörren. Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!