articlebanner

Ozongenerator som ozongenerator?

Vad är skillnaden mellan OzonStockholm och andra tillverkare av ozongeneratorer

Det finns idag tillverkare som både gör dyrare maskiner och billigare ozongeneratorer än oss. Vad skiljer oss från dom?

Vad är skillnaden mellan oss och tillverkare med dyrare maskiner?
Ozonsanering fungerar så att man bör ha tillräckligt hög koncentration med ozon, under  tillräckligt lång tid på en viss yta för att sanera med bra resultat. Det går inte att göra maskiner som tillverkar "bättre ozon". Ozon är ozon helt enkelt.
Det fanns tillverkare som började tillverka maskiner när dessa användes främst av en snäv krets av företag i saneringsbranschen. Ozongeneratorer var endast en nischprodukt och få maskiner såldes och enhetspriset måste sättas högt, för att finansiera tillverkningen.
Idag köps ozongeneratorer även av privatpersoner, vilket är en betydligt större målgrupp. Och vi kan som tillverkare ta ut mindre pengar för varje aggregat.
Det finns även andra tillverkare som lägger enorma pengar på reklam vilket drar upp deras priser. För att sälja sina ozongeneratorer säger de att deras aggregat har funktionalitet, men utan referenser eller bakomliggande forskning. Påstående som får dom fällda hos reklamombudsmannen.
Vad vi sett finns det ingen oberoende forskning eller erfarenhet som säger att "oscillerande ozongeneratorer" är bättre än att sanera grundligt själv. Snarare hävdar vi att om man sanerar rätt så får man bättre resultat, än att  lita på maskiner som skall sanera "per automatik". Det är enkelt att sanera rätt bara man instrueras hur man gör rätt. Vi ger all support som behövs för bra och säker sanering, med bra resultat.

Finns det intelligenta maskiner?
Det finns inga ozongeneratorer idag på marknaden, som kan räkna ut EXAKT hur lång tid och vilken koncentration som behövs eller för att sanera ett rum genom att ange storleken i kvm för rummet. Det hela beror på många faktorer och främst VAD som skall saneras? Det tar mycket längre tid att sanera 1 rum som det rökts i 40 år i, än vad som behövs för att ta bort lite matos eller parfym förstås!
Följ bara de enkla instruktionerna i vår manual och vid minsta frågeställning, ring vår support så ges tips och råd- då sanerar du rätt och effektivt.

Vad är skillnad på billigare ozongeneratorer?
Moderföretaget Mäklarlabbet AB har i över ett decennium hjälpt fastighetsbranschen med försäljning av lägenheter och villor. Som en del i detta har vi länge haft uthyrning av ozongeneratorer till företag.
De aggregat vi hyrde ut, köpte vi in från alla olika tillverkare vi kunde hitta på marknaden. Vi såg tyvärr stora brister i dessa aggregat. Ozonkoncentrationen är högst INNE  i aggregatet och elektroniken tar stryk av det. Därför måste man se till att man bygger ozongeneratorer som tål ozon långsiktigt. De aggregat vi köpte in för uthyrning visades sig gå sönder väldigt snabbt. Garantin som gavs, svarade företagen inte på när vi ville ha våra aggregat lagade  eller så hade det finstilt lagt in att det  INTE gällde när aggregaten t.ex. kördes längre än 1 timme i sträck!
Aggregatens licenser som krävdes för EU och Sverige som CE och Rohs  visade sig inte korrekta. Slitningar inne i aggregaten och allmänt dålig elsäkerhet gjorde även att aggregaten blev farliga.
Vi beslöt oss att ta fram kvalitets ozongeneratorer, som man kunde lita på och som vi står bakom. De ska vara enkla att använda, men ändå ha ett överkomligt pris för köparen. Vi utgick från en beprövad modell, men gjorde förbättringar och kontrollerade att ALLA komponenter höll måttet. Och såg till att få elsäkerheten licensierad korrekt och riktig.
Slutligen så är vi inte ett företag som säljer elektronikutrustning som vi importerat. Vi är ett företag som är experter på ozonsanering. Vårt mål är att våra kunder kan göra sin ozonsanering så effektiv och säker som möjligt. När du köper våra ozongeneratorer så ingår förutom en maskin du kan lita på, all support du behöver! Fråga oss bara. Om du gör det när du  köper nu eller om du återkommer efter ett år är ingen skillnad för oss. Därför har inte en enda kund skadat sig eller sin omgivning allvarligt med ozon sedan starten!

Vår filosofi
Våra ozongeneratorer måste gå att lita på. De skall hålla och vara korrekt licensierade och säkra. Därför är de certifierade.
De ska vara prisvärda, ha en enkel teknik, vara säkra och hållbara!
Vi ger alla våra kunder nödvändig support direkt vid köpet, via telefon eller via mejl. Det som behövs för att kunna lösa luktproblem på ett effektivt och säkert sätt. Det innebär att vi har de bästa experterna på ozonsanering för dig och din familjs säkerhet.

För mera info ring oss på OzonStockholm

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

10.000mg/h
OS4-10000
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
10.000mg/h
OS2-10000
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
5.000mg/h
OS-5000
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m²
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. För tillfället byggs det om vid våran huvudentré så du kommer komma till bakvägen som ligger bland hyreslägenheter men det går parkera vid dörren. Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!