articlebanner

Ozongenerator som ozongenerator?

Vad är skillnaden mellan OzonStockholm och andra tillverkare av ozongeneratorer

Det finns idag tillverkare som gör både dyrare maskiner och billigare ozongeneratorer än oss. Vad skiljer oss åt?

Vad är skillnaden mellan oss och tillverkare av dyrare maskiner?
Ozonsanering fungerar på så sätt att man bör ha tillräckligt hög koncentration av ozon, under tillräckligt lång tid – på en viss yta, för att sanera med bra resultat. Det går inte att göra maskiner som tillverkar ”bättre ozon”. Ozon är ozon helt enkelt.
Det fanns tillverkare som började tillverka maskiner när de främst användes av en snäv krets av företag i saneringsbranschen. Ozongeneratorer var en nischprodukt, få maskiner såldes och enhetspriset måste sättas högt för att finansiera tillverkningen.
 
Idag köps ozongeneratorer även av privatpersoner, vilket är en betydligt större målgrupp. Då kan vi som tillverkare sätta ett lägre pris för varje aggregat.
Det finns även andra tillverkare som lägger enorma pengar på reklam, vilket drar upp deras priser. För att sälja sina ozongeneratorer säger de att deras aggregat har bättre funktionalitet, men utan referenser eller bakomliggande forskning. Påståenden som får dem fällda hos reklamombudsmannen.
 
Vad vi sett finns det ingen oberoende forskning eller erfarenhet som säger att ”oscillerande ozongeneratorer” är bättre än att sanera grundligt själv. Vi hävdar snarare att man får bättre resultat om man sanerar rätt. Det är bättre än att lita på maskiner som påstås sanera ”per automatik”. Det är enkelt att sanera rätt bara man får instruktioner om hur man gör. Vi ger all support som behövs för bra och säker sanering – med nöjda kunder och bra resultat.
 
Finns det intelligenta maskiner?
Det finns inga ozongeneratorer idag på marknaden, som kan räkna ut EXAKT hur lång tid och vilken koncentration som behövs för att sanera ett rum, genom att ange storleken i kvm för rummet. Det hela beror på många faktorer och främst VAD som ska saneras? Det tar mycket längre tid att sanera 1 rum där någon rökt i 40 år, än vad som behövs för att ta bort lite matos eller parfym förstås!
Följ de enkla instruktionerna i vår manual och vid minsta frågeställning, ring vår support så får du tips och råd. Då sanerar du rätt och effektivt.
 
Vad är skillnaden mellan våra ozongeneratorer och billigare varianter?
Moderföretaget Mäklarlabbet AB har i över ett decennium hjälpt fastighetsbranschen med försäljning av lägenheter och villor. Som en del av detta har vi länge haft uthyrning av ozongeneratorer till företag.
 
De aggregat vi hyrde ut, köpte vi in från alla olika tillverkare vi hittade på marknaden. Vi upptäckte tyvärr stora brister i dessa aggregat. 
Ozonkoncentrationen är högst INNE  i aggregatet när man använder den och elektroniken tar stryk av det. Därför måste man se till att man bygger ozongeneratorer som tål ozonpåverkan under lång tid. De aggregat vi köpte in för uthyrning visades sig gå sönder väldigt snabbt. Garantin som utlovades svarade företagen inte på när vi ville ha våra aggregat lagade. Eller så stod det t.ex. i den finstilta texten att det  INTE gällde när aggregaten kördes längre än 1 timme i sträck. (Vilket är en väldigt kort tid att köra dem!) Licenserna som krävdes inom EU och Sverige som CE-märkning och RoHS visade sig vara felaktiga. Slitna delar inne i aggregaten och allmänt dålig elsäkerhet gjorde att aggregaten blev farliga.
 
Vi beslöt oss för att ta fram ozongeneratorer med hög kvalitet, som man kunde lita på och som vi kunde stå för. De skulle vara enkla att använda, men ändå ha ett överkomligt pris för köparen. Vi utgick från en beprövad modell, men gjorde förbättringar och kontrollerade att ALLA komponenter höll måttet. Och såg till att elsäkerheten blev korrekt licensierad.
 
Till slut bör det sägas att vi inte är ett företag som fokuserar på att sälja importerad elektronikutrustning. Vi är ett företag som är experter på ozonsanering. Vårt mål är att våra kunder själva kan göra sin ozonsanering så effektiv och säker som möjligt. När du köper våra ozongeneratorer ingår, förutom en maskin du kan lita på, all support du behöver! Fråga oss. Om du gör det när du köper idag eller återkommer efter ett år, gör ingen skillnad för oss. 
 
Vår filosofi
Våra ozongeneratorer måste gå att lita på. De ska hålla och vara korrekt licensierade och säkra. Det är därför de är certifierade. Dessutom ska de vara prisvärda och ha en enkel teknik, som är lätt att använda!
Vi ger alla våra kunder nödvändig support direkt vid köpet, via telefon eller mejl. Vi delar med oss av allt du behöver veta för att kunna lösa dina luktproblem på ett effektivt och säkert sätt. Det innebär att vi har de bästa experterna på ozonsanering – för dig och din familjs säkerhet.

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela artikeln!

dots dots
machine_image1
OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Bästa ozongeneratorn
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Reglerbar effekt
checkicon Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
machine_image2
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Vår bästsäljare
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
machine_image3
OS-5000
5 000mg/h
1295 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 60 m² LÄS MER
checkicon Lägst pris
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Andra artiklar om ozonrening i kategorierna: Service

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att enklast komma hit. Där finns en parkeringsplats nära vår huvudingång. Vi har en blåvit flagga utanför dörren som du ser från parkeringen. (För mer information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

 

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
Från

1295 kr!

Payment failed

Sorry but your payment has failed. Please try again if still problem call us to solve it for you:
08-400 127 34
Or use our contact form at the bottom of page to mail us.

Luk