articlebanner

Ozongenerator bäst i test

Genom tester och lång erfarenhet av ozonsanering tog vi fram våra egna ozongeneratorer.

Efter år av besvikelse med de ozongeneratorer vi köpte in av underleverantörer så fick vi ta fram våra egna aggregat. Vi testade oss fram och drog erfarenheter av alla de reparationer och service vi fick göra vilka material som komponenterna måste göras av för att hålla i längden.

En ozongenerator måste även ha bra elsäkerhet. Sättet ozongeneratorn omvandlar syre till ozon är liknande hur en brödrost fungerar. Och vem vill ha en brödrost stående i timmar utan uppsyn om man inte kan lita fullt ut på den? Tyvärr visade våra tester att certifikaten av de kinesiska tillverkare som sålde direkt till sverige oftast inte var giltiga eller att certifikat saknades. Detta även om det stod så på deras produkter. Och vi har även sett att svenska säljare har importerat dessa ozongeneratorer för att återsälja. Vår slutsats var att vi fick certifiera allt själv för att vara säkra på att certifikaten håller vad de lovar.

Årtal av tester av flertal tillverkas aggregat ledde oss fram till våran underleverantör vi har idag. Sedan har vi gått igenom aggregatet för att uppdatera det och säkerhetsställa att komponenterna håller de mått vi kommit fram till.

Vi började med en känd grundmodell som har sålts länge på marknaden av olika tillverkare men såg till att den tillverkades korrekt och så bra det gick utan att snåla på material och kontroller. För utöka dessa modellers funktionalitet tog vi även fram vårt nya aggregat OS4 som är en modifierad modell där vi även har en digital styrning av ozongeneratorn.
Genom att driva ett nära dialog med alla våra hyreskunder som sanerar får vi löpande feedback på hur våra råd och maskiner har funkat i praktiken och hur de skall ändras för att bli bättre i framtiden.
Så alla tester under flera år har lett oss till de ozongeneratorer vi säljer idag. Och vi kommer fortsätta testa och utveckla för att göra våra produkter så bra som möjligt för våra kunder.
 

För mera information om hur vi jobbar med att ta fram våra aggregat ring oss på:

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

10.000mg/h
OS4-10000
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Bästa ozongeneratorn
Utbytbar ozonplatta >4000h
Reglerbar effekt
Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
10.000mg/h
OS2-10000
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Vår bästsäljare
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
5.000mg/h
OS-5000
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m²
Lägst pris
Utbytbar ozonplatta >4000h
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. För tillfället byggs det om vid våran huvudentré så du kommer komma till bakvägen som ligger bland hyreslägenheter men det går parkera vid dörren. Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!