articlebanner

Ozongenerator bäst i test

Kvalité och lång erfarenhet gör våra ozongeneratorer bäst i test

Efter år av besvikelser på de ozongeneratorer vi köpte in av underleverantörer, tog vi fram våra egna aggregat. Vi testade oss fram och samlade erfarenheter från alla reparationer och all service vi blev tvungna att genomföra. Vi såg vilka material som komponenterna måste ha för att hålla i längden.

En ozongenerator måste ha bra elsäkerhet. Sättet ozongeneratorn omvandlar syre till ozon liknar sättet som en brödrost fungerar på. Och vem vill ha en brödrost påslagen i timmar utan uppsyn, om man inte kan lita fullt ut på den? Tyvärr visade våra tester att certifikaten från de kinesiska tillverkarna, som sålde direkt till Sverige, oftast inte var giltiga eller att certifikat saknades. Även om det stod så på deras produkter. Och vi har senare sett att svenska säljare importerar just de här ozongeneratorerna för återsäljning. Vår slutsats blev att vi måste certifiera allt själva för att vara säkra på att certifikaten skulle hålla vad de lovar.
 
Åratal av tester av ett flertal olika tillverkare ledde oss fram till vår nuvarande underleverantör. Vi har sedan gått igenom aggregatet för att uppdatera det och säkerhetsställa att komponenterna håller de mått som behövs för säkerheten.
 
Vi började med en känd grundmodell, som har sålts länge på marknaden av olika tillverkare, men såg till att den tillverkades korrekt utan att snåla på material och kontroller. För att utöka modellernas funktionalitet tog vi även fram vårt nya aggregat OS4 som är en modifierad modell, där vi lagt till digital styrning av enheten.
Genom att vara i nära dialog med alla våra hyreskunder får vi löpande feedback på hur våra råd och maskiner funkar i praktiken och hur de behöver ändras för att bli bättre i framtiden.
 
Alla tester vi genomfört under flera år har lett oss fram till de ozongeneratorer vi säljer idag. Vi kommer att fortsätta testa och utveckla för att göra våra produkter så bra som möjligt för våra kunder.
 
För mer information om hur vi jobbar för att ta fram våra aggregat, ring oss på:

dots dots
machine_image1
OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Avancerade funktioner
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Reglerbar effekt
checkicon Intervallkörning
Se fullständig specifikation
machine_image2
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Vår bästsäljare
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
machine_image3
OS-5000
5 000mg/h
1395 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 60 m² LÄS MER
checkicon Lägst pris
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Andra artiklar om ozonrening i kategorierna: Service

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att enklast komma hit – där finns en parkeringsplats som ligger nära vår huvudingång. Vi har en blåvit flagga utanför dörren som du ser från parkeringen. (För mer information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet må-fre kl. 9-17, välkommen! 

 

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
Från 1395 kr!
Payment failed

Sorry but your payment has failed. Please try again if still problem call us to solve it for you:
08-400 127 34
Or use our contact form at the bottom of page to mail us.

Luk