Ta bort dålig lukt med ozonrenare av högsta kvalité

Ta bort dålig lukt med ozonrenare av högsta kvalité

3 års garanti
1-3 dagars leverans
Certifierad elsäkerhet
Support av ozonexperter
30 dagar ångerätt
Inga fuskaggregat
Köpskydd
Sedan 2015

 

 

Alltid höga betyg av våra användare

Hyr eller köp ozonrenare av Sveriges mest erfarna ozonföretag!

OzonStockholm är ett av de första svenska företag som började hyra ut och sälja ozonrenare på den svenska marknaden. Det gjorde vi tidigare än företag som kallar sig ”originalet”. Vi tog fram våra egna maskiner eftersom de vi köpte in inte var bra nog.

Vi är inte ett e-handelsföretag som säljer ozonrenare som en av många produkter. Vi säljer enbart ozonrenare och är därför experter på ozonsanering. Vill du veta mer om vad som skiljer oss från andra producenter, läs vidare här.
Vi tummar aldrig på säkerheten: alla säkerhetskrav och all certifiering är korrekt. Till ett bra pris – vi slösar inga pengar på reklam eller fejkade tester.  Du som finns i Stockholmsområdet kan även hyra ozonrenare i vår butik. Vår kundservice med personligt anpassade råd gör valet enkelt: En ozonrenare från OzonStockholm.
Ring oss så hjälper vi dig!

dots dots
machine_image1
OS4-10000
10.000mg/h
2495 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Bästa ozongeneratorn
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Reglerbar effekt
checkicon Obegränsad timer
Se fullständig specifikation
machine_image2
OS2-10000
10.000mg/h
1995 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 120 m² LÄS MER
checkicon Vår bästsäljare
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
machine_image3
OS-5000
5 000mg/h
1295 kr
KÖP
checkicon Kapacitet 60 m² LÄS MER
checkicon Lägst pris
checkicon Utbytbar ozonplatta >4000h
checkicon Enkel att använda
checkicon Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Om OzonStockholm

OzonStockholm är ett svensk varumärke av kvalitets ozongeneratorer. Varumärket ägs av Mäklarlabbet AB. Vi har arbetat länge med olika lösningar för fastighetsbranschen. Genom åren har vi inte kunnat undgå att lägga märke till hur viktigt det är med fräsch inomhusluft. Något som kan vara ett problem om en fastighet t. ex. stått tom utan uppvärmning under en längre period eller om den som bott där varit rökare. Men sådana problem kan du enkelt råda bot med hjälp av en ozongenerator. Efter åratal av uthyrningar och hjälp vid ozonsaneringar har vi sett att de ozongeneratorer som finns på marknaden är för dyra eller billiga direktimporterade skräpaggregat.
Vi tog fram ett eget aggregat där vi utgick från den mest använda modellen men såg till alla komponenter var säkra och hållbara. Alla tester och licensieringar gjordes korrekt utan fusk.  Elektroniken är helt pålitlig. (En ozongenerator är trots allt en högspännings-maskin som ska stå obevakad i timmar.) Ozonrenning är något som ska utföras korrekt, då det finns skaderisker. Därför fokuserar vi på att hjälpa våra kunder med saneringen. Inte bara kränga aggregat.
Välkommen att kontakta oss för mera information!

 

Vanliga frågor och svar om ozongeneratorer (F.A.Q.)

Vid ozonsanering med en ozongenerator aktiveras vanligt syre så det skapas syremolekyler med tre atomer istället för två, som vanligt syre har. Den här typen av syremolekyl binder sig lätt med andra organiska molekyler, t.ex. luktmolekyler. Det binder sig alltså med lukter i luften och neutraliserar dem. Lukterna försvinner och det aktiva syret återgår till vanligt syre. I denna process dödas även bakterier och virus.
Man kan rengöra i stort sett allt som luktar illa, t ex. stuglukt, mögel, avloppslukt, rökskador, husdjurslukt, kiss, impregneringslukter och mycket mera. Det finns dock vissa kemiska lukter som ozon inte reagerar med.
Nej, inte om man gör det korrekt med säkra maskiner. Skador vid ozonsanering har tyvärr förekommit vid felanvändning eller när man använt maskiner som håller dålig kvalité. Hur ozongeneratorn är byggd inverkar mycket på kvalitén, då den alstrar mycket el under lång tid och står obevakad. Ozonet kan även slita på maskinens delar. Eftersom vi har observerat problem med andra tillverkares maskiner har vi valt att ta fram egna ozongeneratorer som vi vet är säkra och hållbara. Våra experter ger full support vid varje köp så våra kunder ska kunna sanera säkert och effektivt
Vi hyr och säljer s.k. chockaggregat som garanterat rensar din luft ordentligt. Ozongeneratorn kommer att ge väldigt hög ozonkoncentration som neutraliserar och dödar de partiklar som luktar illa. Rent konkret innebär det att våra aggregat producerar 5 000 alternativt 10 000 mg ozon i timmen. Det är de två styrkorna som vi efter lång tids erfarenhet vet fungerar bäst. Vid svagare effekt dödas inte mögelsporer tillräckligt effektivt och vid högre effekt finns risk för skador.
En ozongeneratorer är perfekt för dig som äger sommarstuga, husvagn, villa med krypgrund eller båt, där ozon effektivt tar bort dålig, unken lukt som kan skapas under vissa delar av året. Om du haft otur och fått rökskador, mögelsporer, kisslukt eller matos i något utrymme, kan du enkelt få bukt med problemet med en ozongenerator. Även företag som arbetar med städning av hus eller fordon har stor nytta av en ozongenerator.
När man ska sanera t.ex. en sommarstuga gör man först en grundsanering genom att ta ett rum i taget. Inga människor eller djur får vara i rummet under saneringen. Växter tas bort och vid behov vissa andra känsliga material (beroende på hur kraftigt man sanerar). Se till att ozonet kommer åt textilier och annat som drar åt sig lukt. Repetera med luftning och ev. dammsugning av golvet. Varje sanering är individuell och det är viktigt att inte sanera mer än nödvändigt. Kontakta därför vår support för hjälp och vägledning på 08-400 127 34
Efter lång tids erfarenhet av dåliga aggregat, som vi tidigare köpte till vår uthyrningsverksamhet, tog vi fram egna prisvärda aggregat där vi gått igenom elektronik/komponenter så de blivit hållbara och säkra för konsumenten. Dessutom ger våra experter full support både före och efter köpet, så att du som kund ska kunna känna dig helt trygg. Vi lägger inte pengar på dyr reklam, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder bra priser på våra ozongeneratorer.

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att enklast komma hit. Där finns en parkeringsplats nära vår huvudingång. Vi har en blåvit flagga utanför dörren som du ser från parkeringen. (För mer information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

 

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN 1295 kr!
Payment failed

Sorry but your payment has failed. Please try again if still problem call us to solve it for you:
08-400 127 34
Or use our contact form at the bottom of page to mail us.

Luk